For utøvere

Registrering
Lag ditt eget passord
Opplysninger i CV
Last opp bilder
Last opp filmklipp, stemmeprøver og dokumenter
Søk i bransjeregisteret
Jobbtilbud
Brukerstøtte
Trenger du hjelp?
Nye bilder, stemmeprøver og filmklipp

Last opp filmklipp, stemmeprøver og dokumenter

Lyd og bildefiler bør ikke være altfor store, da dette tar lang tid å laste opp og spille av. Maksimal opplastingsstørrelse for filmklipp er 300 MB, avspillingstid 5 min. 

Du kan laste opp filmer i følgende filformater: MPEG, AVI, MP4, DIVX, MOV og WMV. Flere andre formater kan også fungere, men det er en risiko for å få feilmelding. Stemmeprøver/lydprøver må være i MP3 eller WAV-format. Du kan også laste opp dokumenter som PDF-eller Word-filer (for eksempel presseomtaler o.l.).

Du laster opp en fil av gangen, maksimalt ti filmer og ti stemmeprøver per CV.

Når du laster opp filer, utfører systemet flere prosesser automatisk ("Opplasting", "Legg til i køen", "Konverter" og "Vis"). Hvor lang tid opplastingen tar, avhenger av hvor belastet systemet er til enhver tid. Et sted mellom 30 sekunder og 4 minutter er normalt.
Etter at du har lastet opp filmer, husk å skrive inn navn og opphavsmann. Filmen legges så i konverteringskø - og det kan ta inntil et kvarter før den er klar til visning.

Ønsker du å slette en film, velger du bare dette ved den respektive filmtittel.   


Ta kontakt med en av våre samarbeidspartnere dersom du trenger hjelp med produksjon av nye filmpresentasjoner, stemmeprøver eller foto.