Abonnement på Skuespillerkatalogen

Skuespillerkatalogen.no er Norges største castingkatalog for profesjonelle skuespillere. Katalogen, som driftes av Norsk Skuespillerforbund, rommer per i dag mer enn 1300 skuespillerprofiler.

Er du på leting etter en skuespiller, et ensemble eller ønsker du å synligjøre en annonse for profesjonelle skuespillere? Da kan du registrere deg som abonnent i Skuespillerkatalogen. For å opprette et abonnement i katalogen, er det en forutsetning at du følger gjeldende tariffavtaler for skuespillerarbeid.

Bestill abonnement her!
1 - Begynn med å lage din egen presentasjonsside

Som abonnent får du din egen presentasjonsside i vårt Bransjeregister. Her kan du presentere din virksomhet gjennom tekst, bilder og filmklipp.

Du kan også publisere oppdrag/ stillingsannonser som vil vises under «Nye jobbtilbud»
– en side som er hyppig brukt av skuespillerne i katalogen.

Oppdateringer gjør du enkelt etter pålogging:

1) Last opp din egen logo eller bilder
2) Presenter din virksomhet i en kort tekst 
3) Publiser videoer / showsreels og produksjoner med mer
4) Publiser stillingsannonser
5) Administrer konto

Bestill ditt abonnement her>>

2 - Din direkte kanal til skuespillere i Norge

Skuespillerkatalogen er en direkte kanal til profesjonelle skuespillere i Norge. Både med gratiskonto og som betalende abonnent har du mulighet til å legge ut stillingsannonser eller annonser om auditions og casting. Annonsene vil vises både på din presentasjonsside og under Nye jobbtilbud. Med et betaingsabonnement har du i tillegg mulighet til å søke blant skuespillerne i katalogen etter en rekke ulike kriterier. 

3 - Kraftig søkemotor

Dere kan søke på stort sett alle mulige kriterier med enkelt eller avansert søk. Du kan også søke etter bare artister med showreels og stemmeprøver. Resultatet blir presentert med eller uten bilder i henhold til dine ønsker.

4 - Skuespillernes CV-sider

For skuespillerne er all publisering av bilder, stemmeprøver og filmer gratis. Dette medfører stor tilførsel av nytt materiale til alle medlemmenes profiler/ CV-sider. Filmer og stemmeprøver spilles opp direkte fra kunstnerens CV-side. På hver side er det også mulig for deg som abonnent å skrive inn notater for eget bruk.

5 - Lagre CV-er i egne mapper

Som abonnent kan du lagre utvalgte CV-sider i mapper på din egen konto. Gi mappene navn etter f. eks. produksjon eller type skuespillere. Du kan jobbe med opptil ti forskjellige mapper samtidig. Via mappene kan du deretter skrive ut CV-sidene direkte eller lagre dem som pdf-filer.

6 - Gratis support

Trenger dere hjelp med å komme i gang eller å legge ut presentasjonen kan dere ta kontakt. Vi er tilgjengelige mellom klokken 9-14 hverdager på post@skuespillerkatalogen.no eller telefon +47 21 02 71 90

Den nye Skuespillerkatalogen hjelper deg å finne de riktige personene

Bestill ditt abonnement i dag!
Du vil normalt motta innloggingsinformasjonen i løpet av gjeldene eller førstkommende arbeidsdag.
Vi representerer:

Skuespillere, dukkespillere, musikalartister, innlesere, dubbere, sangere, sirkusartister, mimekunstnere, stuntmenn.